Dag 5 Shanghai

Vanmorgen hadden we de ochtend vrij en toen zijn we gaan wandelen door de straten van Shanghai.

Om 11.30 werden opgehaald om naar een melkveehouder te gaan. De eigenaar van het bedrijf heeft in totaal 70,000 koeien verdeeld over verschillende bedrijven. Het bedrijf wat wij bezochten had 3000 koeien en ze bewerkte zelf ook de melk onder de naam Bride. Toen we binnen lieten zij een Marquette zien van het gehele bedrijf en zo konden we zien waar het bedrijf uit bestond. Daarna zijn we naar de melkstal gegaan en het zag er allemaal keurig en heel professioneel uit. Helaas mochten we niet overal komen en niet overal foto’s maken.  Na de melkstal zijn we nog even langs het voer gelopen en daarna konden we in een zaal de producten proeven die ze maakten en hadden ze een film over het het gehele bedrijf. We mochten vragen stellen en zij hadden ook vragen voor ons.
Na het melkveebedrijf zijn we met de boot gaan varen langs heel veel mooie gebouwen en lichten, dit was echt prachtig?

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *