Dag 8 Hongkong

Vandaag zijn we uitgenodigd bij het Friesland  Campina hoofdkantoor. Hier zijn we verwelkomt door de managing director, zij heeft ons laten zien waar ze op dit moment voornamelijk mee bezig zijn en wat er allemaal speelt in Hongkong. Friso en Black& White zijn hier marktleider.

Toen was er een gezamenlijke lunch met het personeel. Hierin heeft Pieter uitleg gegeven over de districtsraad en hebben wij ons zelf allemaal voorgesteld.
Daarna was er een quiz met de personeelsleden en later konden we elkaar vragen stellen. In Hongkong zijn geen melkveehouders en veel personeelsleden waren onder de indruk van ons verhaal. Wij vonden dat er een goede, gemotiveerde werksfeer was.
Na de lunch kregen we workshop van de tea master Donald King en mochten we dit ook zelf proberen.
Toen zijn we naar de winkels en restaurants gegaan waar de producten verkocht worden.
Tussendoor zijn er drie filmpjes opgenomen en deze worden hier gebruikt voor commerciële doeleinden. Pieter had een interview over de manier waarop wij voedsel veiligheid geregeld hebben en ik had een proeverij van producten en onze reacties werden gefilmd.
Toen hebben we de dag afgesloten met een diner op de hoogste, 60 ste verdieping van het gebouw waar Friesland Campina zit.

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *